Referenser

Jag är verksam inom allt från grafisk varumärkesidentitet, logotyper, webbdesign, digitala lösningar, kommunikationsstrategier samt implementering och utbildning i digitala plattformar.

Mina kunder är orsaken till att jag vill driva min verksamhet. När man tillsammans med en driven person eller organisation kan lösa ett problem eller bidra till en förändring - då är vi alla med och gör världen bättre.
Bli en del av Digi-talet. Optimera ditt företags digitala kanaler!

WEBBDESIGN

Daniel Måledal @charity_runner

Daniel Måledal är en mycket uppskattad influencer på Instagram. Med sina +20 000 följare delar han sitt intresse kring långdistanslöpning, familjeliv och välgörenhet – och hur man kombinerar dessa.

Tillsammans skapade vi en samlande plattform som Daniel kan hänvisa till oavsett om det gäller potentiella samarbeten, företagsbokningar eller intresserade följare som vill veta mer.

WEBBDESIGN & LOGOTYP

Stefan Attefall

Stefan Attefall var Sveriges civil- och bostadsminister åren 2010–2014 i regeringen Reinfeldt. Som bostadsminister var han med om att införa de bygglovbefriade Attefallshusen, som fick sitt namn efter honom.

Stefan efterfrågade en logotyp samt en digital samlingsplats för flera varumärken och tjänster som han och hans fru Cecilia erbjuder inom rådgivning, styrelse, föreläsning och analys. Resultatet blev en tidslöst fräsch och användbar hemsida.

GRAFISK FORMGIVNING

Hanna Blixt – Äventyren på Hildasholm : Malum

Hanna Blixt från Leksand, är en svensk författare som är allra mest känd för sin bokserie ”Äventyren i Sagofallen”.

I denna nya bok utanför den serien möter vi de tre vännerna Maja, Svante och Ludde som får veta att den ondskefulle härskaren Malum hotar att ta över världen. Boken fick ett spännande och för den lokalkunnige välkänt omslag. Fotot är faktiskt taget mitt på dagen med en mobilkamera – men allt går lösa.

LOGOTYP

THEION MEALS

Theion Meals är en liten men framgångsrik matleverantör med fokus på näring, smak och kvalitet.

Tillsammans skapade vi en logotyp som hintar om grundarens grekiska arv och företagets fokus på människor med intresse för träning som är i stort behov av näringsriktig mat.

WEBBDESIGN

Artist Johan Leidefors

När jag inte skapar digitala lösningar åt fina företag som ditt så skriver jag musik och sjunger och spelar.

Denna sidans design är utanför boxen. Jag har skapat den för att ge en känsla för både mitt sound men för att kunna dela innehåll som jag inte kan via andra kanaler, så som storyn bakom en låt med mera. Det handlar både om kreativt kaos men också mycket tankar som behöver få sin plats.

Sidan blev faktiskt uppmärksammad som en av 2020s bästa artist-hemsidor av en designer-blogg.